SKRIPTÁ
P. Hrubík a kol.: Ochrana okrasných rastlín. Druhé nezmenené vydanie, náklad 200 ks, cena 116 Sk.
S. Zeman: Balenie a obalová technika. Druhé prepracované vydanie, náklad 150 ks, cena 195 Sk.
V. Vietoris a kol.: Sensory Analysis of Food. Prvé vydanie, náklad 100 ks, cena 170 Sk.
M. Kačániová: Introduction to Systematic Bacteriology. Prvé vydanie, náklad 100 ks, cena 190 Sk.
A. Michalcová: Labelling and Packaging of Foodstuffs. Prvé vydanie, náklad 60 ks, cena 200 Sk.
Z. Muchová a kol.: Hodnotenie surovín a potravín rastlinného pôvodu. Piate upravené vydanie, náklad 200 ks, cena 154 Sk.
A. Malejčík: Základy manažmentu. Tretie upravené vydanie, náklad 300 ks, cena 150 Sk.
UČEBNÉ TEXTY
J. Musilová a kol.: Encyklopedická príručka chémie potravín. Prvé vydanie, náklad 200 ks, cena 95 Sk.
VYSOKOŠKOLSKÉ UČEBNICE
J. Bojňanský a kol.: Dane podnikateľských subjektov. Druhé upravené vydanie, náklad 300 ks, cena 250 Sk.
F. Špánik a kol.: Biometeorológia. Tretie vydanie, náklad 500 ks, cena 199 Sk.