Vo Výskumnom centre AgroBioTech SPU v Nitre sa 5. novembra konal Inovačný workshop Uplatnenie absolventov v agrosektore a potravinárstve, ktorý v rámci svojich aktivít na Slovensku organizoval EIT Food Hub.
Podujatie bolo určené pre študentov a absolventov univerzít, s cieľom zvýšiť ich konkurencieschopnosť na trhu práce. Po úvodnom predstavení aktivít EIT Food Hub na Slovensku a Výskumného centra AgroBioTech sa študenti venovali riešeniu zadaných úloh pod vedením Ing. Ľubomíra Lacúcha, zástupcu Slovenskej inovačnej a energetickej agentúry. Počas spoločných aktivít študenti zlepšili svoje komunikačné schopnosti, kreatívne myslenie a prácu v tímoch. Podujatie na záver obohatili aj pracovníci Výskumného centra AgroBioTech, ktorí prezentovali výsledky vedeckovýskumnej činnosti.
r
Podujatie bolo určené pre študentov a absolventov s cieľom zvýšiť ich konkurencieschopnosť na trhu práce
Foto: archív EIT