e-poľnohospodár

  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
spravodajca Slovenskej poľnohospodárskej univerzity v Nitre
  • porn - instagram takipci satin al - film izle - titan jel - hyundai kia yedek parca - instagram takipci satin al - konya escort - Lipo Magnet - ankara evden eve nakliyat - İllegal bahis sitesi
  • Home Kategorie spravodajstva Poľnohospodár 1/63 RECENZIA: Chémia potravín - nová vysokoškolská učebnica nielen pre študentov

    RECENZIA: Chémia potravín - nová vysokoškolská učebnica nielen pre študentov

    E-mail Print

    V lete uzrela svetlo sveta vysokoškolská učebnica Chémia potravín určená pre študentov SPU v Nitre.

    Na jej príprave sa podieľal široký autorský kolektív pedagógov Fakulty biotechnológie a potravinárstva, ktorí sa vo svojej pedagogickej a výskumnej práci dlhodobo venujú potravinám, ich kvalite a bezpečnosti. Publikácia poskytuje čitateľovi komplexný prehľad súčasných poznatkov o chemickom zložení potravinových surovín a potravín, o ich biochemických a mikrobiologických vlastnostiach, ako aj o významných chemických reakciách, ktoré prebiehajú v potravinových surovinách a potravinách počas ich skladovania alebo technologického spracovania a o analytických metódach využívaných v potravinárstve. Podľa vyjadrenia autorov, učebnica bude iste vynikajúcim zdrojom informácií nielen pre študentov SPU a iných univerzít, ale aj pre odborníkov z praxe, ktorí sa venujú potravinovým surovinám a potravinám.