Obdobie lámačkových plesov na našej alma mater zahájili tento rok 24. februára študenti Fakulty biotechnológie a potravinárstva. Akcia, výnimočná aj tým, že to bola prvá lámačka po dvoch rokoch v spoločenskej miestnosti ŠD Mladosť. Ďakujeme vedeniu univerzity, ktoré to umožnilo, a tak nám, študentom, prejavilo dôveru.
Agropotravinári pod záštitou prodekanky docentky Heleny Frančákovej symbolicky lámali sálamu. Kvalitu mäsového produktu zaručovalo okrem iného aj to, že bola vyrobená v technologickom laboratóriu u docenta Ladislava Lagina. Aplikovaným biológom zlomila chromozómy X a Y, upečené v kuchyni našej spolužiačky Laury Dubajovej, prodekanka docentka Zdenka Gálová.
Veľká vďaka patrí všetkým, ktorí sa podieľali na programe a na organizácií takto vydareného večera. Zábava bola výborná. Zabávali sa nielen študenti, ale v hojnom zastúpení aj naši skvelí pedagógovia, ktorí neodmietli pozvanie. Pochváliť treba aj IRŠ Mladosť, ktoré výborným výberom hudby držalo zábavu až do skorého rána.