Oznamujeme

Thursday, 20 September 2018 13:23 administrator Poľnohospodár 1/63
Print

Dekan Fakulty agrobiológie a potravinových zdrojov SPU v Nitre oznamuje, že:

• 11. októbra 2018 o 9.00 h v posluchárni A-01 prednesie doc. RNDr. Milan Margetín, PhD., pedagogický pracovník na Katedre špeciálnej zootechniky FAPZ, inauguračnú prednášku na tému: Šľachtenie dojných oviec na Slovensku so zameraním na produkčné a funkčné vlastnosti;

• 11. októbra 2018 o 11.00 h v posluchárni A-01 prednesie doc. Ing. Radovan Kasarda, PhD., pedagogický pracovník na Katedre genetiky a plemenárskej biológie FAPZ, inauguračnú prednášku na tému: Hodnotenie diverzity ohrozených populácií hospodárskych zvierat;

• 17. októbra 2018 o 8.30 h v posluchárni A-01 prednesie doc. Ing. Kamil Hudec, PhD., pedagogický pracovník na Katedre ochrany rastlín FAPZ, inauguračnú prednášku na tému: Vplyv chorôb rastlín na zdravie človeka;

• 17. októbra 2018 o 10.00 h v posluchárni A-01 prednesie Ing. Peter Tóth, PhD., pedagogický pracovník na Katedre ochrany rastlín FAPZ, verejnú habilitačnú prednášku na tému: Poznanie interakcií parazitických záraz s okolím a ich využitie v ochrane rastlín a o 11.30 h v miestnosti AA-51 (KOR, pavilón A, 5. poschodie) bude obhajovať habilitačnú prácu na tému Hmyz, rastliny a ich vzájomné interakcie.

 

Predseda Vedeckej rady Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU v Nitre oznamuje, že:

• 23. októbra 2018 o 9.00 h v posluchárni Z-02 SPU v Nitre prednesie Ing. Andrea Mendelová, PhD., verejnú habilitačnú prednášku na tému: Konzervovanie ovocia a zeleniny s ohľadom na zmeny zloženia finálneho produktu a o 11.00 h v zasadacej miestnosti pod aulou SPU bude obhajovať habilitačnú prácu Vplyv spracovania rajčiaka jedlého na obsah vybraných bioaktívnych látok;

• 24. októbra 2018 o 9.00 h v posluchárni Z-01 SPU v Nitre prednesie Ing. Alica Bobková, PhD., verejnú habilitačnú prednášku na tému: Aplikácia princípov politiky kvality pri odhaľovaní potravinových podvodov a o 13.30 h v zasadacej miestnosti pod aulou SPU bude obhajovať habilitačnú prácu Variabilita kvality kávy v závislosti od pôvodu a spracovania;

• 24. októbra 2018 o 11.00 h v posluchárni Z-01 SPU v Nitre sa bude konať verejná inauguračná prednáška doc. Ing. Petra Haščíka, PhD., docenta na Katedre hodnotenia a spracovania živočíšnych produktov Fakulty biotechnológie a potravinárstva SPU, na tému: Hydinové mäso ako významný zdroj živín v potravovom reťazci človeka.