POZÝVAME: FBP pripravuje konferenciu o bezpečnosti potravín

Friday, 27 November 2009 21:21 Organizačný výbor Poľnohospodár 6/54
Print

V dňoch 3. až 4. februára 2010 sa Kongresovom centre SPU v Nitre uskutoční piaty ročník vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou Bezpečnosť a kvalita surovín a potravín, ktorú organizuje Fakulta biotechnológie a potravinárstva pod záštitou regionálnej predstaviteľky FAO pre Európu a Strednú Áziu, Márie Kadlečíkovej a ministra pôdohospodárstva SR, Vladimíra Chovana.

Na podujatí sa zúčastnia poprední vedeckí pracovníci zo Slovenska, Česka, Maďarska, Poľska, Rakúska, Talianska, Srbska, Indie a ďalších krajín. Cieľom konferencie je prezentácia najnovších poznatkov z oblasti kvality, bezpečnosti a hygieny surovín a potravín, rastlinných, živočíšnych a mikrobiálnych biotechnológií, genetických zdrojov, molekulárnych markerov hospodársky významných vlastností s perspektívami šľachtenia na kvalitu produkcie. Všetky dôležité informácie nájdete na www.fbp.sk.

Organizačný výbor konferencie